Aanmelden en prijzen

Enthousiast geworden voor onze opvang? U en uw kind(eren) zijn van harte welkom op ons kindcentrum.

Direct aanmelden
Via onderstaande knop komt u bij ons digitale aanmeldformulier, waarmee u uw kind kunt inschrijven voor kinderdagopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang op het door u gewenste kindcentrum. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging van uw inschrijving.

Tarieven
De kosten voor de kinderopvang zijn voor ieder gezin anders en soms moeilijk vooraf te berekenen. Dit heeft te maken met de kinderopvangtoeslag die u via de Belastingdienst kunt ontvangen wanneer u als ouder(s) werkt of studeert. De hoogte van de toeslag is onder meer afhankelijk van uw gezinsinkomen, het aantal kinderen per gezin en de opvangsoort die u nodig heeft.  Onze uurtarieven zijn daarom bruto tarieven. Netto betaalt u, afhankelijk van uw inkomen, over het algemeen veel minder.

Via deze link vindt u ons actuele tariefoverzicht inclusief de tariefwijziging per 1 maart 2024. De tarieven bieden veel mogelijkheden, afgestemd op de verschillende vragen naar kinderopvang. Ook meer incidentele opvang of opvang in alleen de even of oneven weken is mogelijk.

Rekentool
Tevens kunt u via onze rekentool een proefberekening maken van de door u gewenste opvang, zodat u direct kunt zien wat voor u de netto kosten zijn (klik hier). Wanneer deze rekentool u onvoldoende informatie geeft, adviseren wij u graag persoonlijk over de, voor uw gezin, meest voordelige mogelijkheden. Neem daarvoor contact op met CKC Drenthe Kinderopvang (✉kinderopvang@ckcdrenthe.nl of ☎ 0592-409865). 

Kinderopvangtoeslag
Op de site van de belastingdienst kunt u vinden wat de voorwaarden zijn om voor de toeslag in aanmerking te komen en kunt u via deze link (klik hier) berekenen hoeveel toeslag u ontvangt.

Wijzigingen doorgeven
Heeft u een wijziging op een bestaand contract dan kunt u ons mailen via kinderopvang@ckcdrenthe.nl, hier kunt u ook terecht met vragen over uw contract of factuur.

Andere vragen?
Wij hebben de meest gestelde vragen over de praktische werkwijze van de kinderopvang voor u op een rijtje gezet (klik hier). Staat uw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via (✉kinderopvang@ckcdrenthe.nl of ☎ 0592-409865).