Aanmelden en prijzen

Kinderopvang vanaf ca. € 0,33 per uur

De kosten voor de kinderopvang zijn voor ieder gezin anders. En zijn soms moeilijk te berekenen. Dit heeft te maken met de kinderopvangtoeslag die u via de Belastingdienst kunt ontvangen wanneer u als ouder(s) werkt of studeert. De hoogte van de toeslag is onder meer afhankelijk van uw gezinsinkomen, het aantal kinderen per gezin en de opvangsoort die u nodig heeft.  

Onze uurtarieven, zijn daarmee meestal bruto tarieven. Netto betaalt u, afhankelijk van uw inkomen, over het algemeen veel minder. Voor  de laagste inkomensgroepen bedragen de kosten soms slechts € 0,33 per uur! 

 

Wat betekent dit in uw situatie?

Op de site van de belastingdienst kunt u vinden wat de voorwaarden zijn om voor de toeslag in aanmerking te komen en kunt u berekeken hoeveel toeslag u ontvangt
http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/ 


Uurtarieven kinderopvang

Via onze website vindt u ons tarievenoverzicht.  http://www.ckcdrenthe.nl/tarieven/ 
De tarieven bieden veel mogelijkheden, afgestemd op de verschillende vragen naar kinderopvang. Ook meer incidentele opvang of opvang in alleen de even of oneven weken is mogelijk. Wij adviseren u daarom graag persoonlijk over de, voor uw gezin, meest voordelige mogelijkheden. Voor een voorstel dat het beste past bij uw wensen, kunt u contact met ons opnemen via 0592-409865, via kinderopvang@ckcdrenthe.nl of via het invullen van het aanmeldformulier, onderaan deze pagina. Daar vindt u ook het tarievenoverzicht.

 

Aanmelden en tarieven Peuteropvang

De betaalwijze van de peuteropvang hangt af van uw gezinssituatie:

  1. U werkt en/of studeert als ouder(s) allebei of als alleenstaande ouderIn dat geval kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen bij de belastingdienst. Vervolgens betaalt u maandelijks de bruto tarieven voor de peuteropvang en ontvangt u van de belastingdienst een inkomensafhankelijke bijdrage terug. 
  2. Slechts één van beide of geen van de ouders werkt of studeertDe peuteropvang wordt dan deels gefinancierd vanuit gemeentelijke subsidie. U betaalt aan ons direct een gereduceerde inkomensafhankelijke bijdrage voor de peuteropvang.

De netto kosten voor een peuteropvangplaats zijn in beide gevallen gelijk. In onderstaande documenten  vindt u:

  • een overzicht van de netto kosten per inkomenscategorie

  • een aanmeldformulier voor de peuteropvang

  • uitleg over het aanvragen van kinderopvangtoeslag

 

Heeft u vragen over de kosten en aanmelding voor kinderdagopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang?
Deze kunt u vinden op de website van CKC Drenthe https://www.ckcdrenthe.nl/tarieven/

U kunt dan contact opnemen met CKC Drenthe Kinderopvang kinderopvang@ckcdrenthe.nl of 0592-409865). 

CKC Drenthe Kinderopvang

Groningerstraat 96, 9402 LL ASSEN

Postbus 167, 9400 AD ASSEN

0592-409865